El COFT s’implica activament en el sector alimentari i de la restauració del territori

[07-05-2019]
 • L’entitat realitzarà, properament, un curs per obtenir el certificat de manipulador d’aliments
 • Respon a la importància que té per a la societat el fet de treballar amb higiene i seguretat dins dels establiments
 • Tarragona, 06 de maig de 2019

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), en el seu afany d’exercir com a agents de salut més propers a la població i d’impulsar accions educatives i campanyes de prevenció, es vol implicar activament, aquest cop, en el sector alimentari i de la restauració.

  Per aquest motiu, l’entitat realitzarà, properament, un curs per obtenir el certificat de manipulador d’aliments, atesa la importància que té –cada vegada més- la higiene alimentària pels professionals relacionats i atesa, també, la major conscienciació que hi ha en aquest camp per part de la societat.

  En aquest sentit, el COFT, des d’un vessant més científic i de seguretat alimentària, vol ajudar el conjunt del sector implicat a assolir els màxims exponents en aquest tema.

  De cara a mitjans d’aquest mes de maig, l’entitat, que aglutina 337 farmàcies a la provincia de Tarragona, prepara un curs que impartiran farmacèutics del Grup de Treball del COFT, formadors en seguretat alimentària, dirigit a les persones que treballen al sector de l’alimentació o bé a interessats en buscar feina, que vulguin treballar en aquest sector.

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

  Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Teresa Clavé. teresa@garamond.biz - Tel. 977 24 21 28

  Cristina Joanpere

     Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí