NP JORNADA PROTECCIÓ SOLAR

[13-04-2018]

Els farmacèutics consciencien a la població sobre la importància de protegir-se del sol

 

  • El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona instal·larà, aquest dimecres 18 d’abril, un envelat de protecció solar a la Plaça Josep Maria Pujol de Barberà (darrera del Mercat Central de Tarragona)

 

  • Durant la jornada s’oferirà atenció farmacèutica personalitzada sobre fotoprotecció i s’aconsellarà sobre el tipus de fotoprotector adequat a cada persona i pell

Tarragona, 13 d’abril del 2018

Un any més, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) conscienciarà a la població de Tarragona sobre la importància de protegir-se del sol, aquest pròxim dimecres 18 d’abril. En les darreres edicions, centenars de persones s'han acostat i mostrat el seu interès per resoldre dubtes i conèixer quin tipus de fotoprotector és el més adequat per a ells.

Aquesta jornada, que s’emmarca dins de “l’Abril mes de la Salut de l’Ajuntament de Tarragona”, compta amb la col·laboració dels Laboratoris Avène i consistirà en un envelat informatiu sobre la fotoprotecció solar que s’instal·larà a la Plaça Josep Maria Pujol de Barberà (darrera del Mercat Central de Tarragona) de les 10 h a les 19 h ininterrompudament i estarà obert a tota la població.

“Estem a punt d’entrar a la temporada estival i com cada any, volem incidir en la població transmetent la formació i els consells necessaris per donar a conèixer la importància de tenir cura amb l’exposició al sol”, explica Dolors Andreu, Vocal de Dermofarmàcia del COFT i organitzadora d’aquesta campanya.

Durant la jornada, s’oferirà atenció farmacèutica personalitzada: “atendrem consultes sobre la pell i practicarem les proves necessàries per aconsellar el tipus de fotoprotector adient a cada persona de forma gratuïta (determinació grau d’hidratació de la pell, grau de melanina, tipus de fototip, índex de protecció solar adient per a cada persona, etc.)”, conclou la farmacèutica. Aquest consell personalitzat s’acompanyarà amb el lliurament de mostres de protectors solars adients a cada tipus de pell.

COFT

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

 

Per a més informació:

Gabinet de Comunicació COFT

Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28

 

Font: COFT


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí